Afbeelding

Hoortoestelkeuze: Ervaar zelf het verschil

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De keuze van een hoortoestel is niet de meest gemakkelijke keuze. Kiest u voor een hoortoestel dat vergoed wordt door de zorgverzekeraar of is een toestel uit de vrije markt een betere keus? Om dit te bepalen is het allereerst van belang om uw geluidomgeving in kaart te brengen. Loopt u bijvoorbeeld vaak door een drukke stad met veel verkeersgeluiden? Of komt u regelmatig in openbare gebouwen met veel rumoer om u heen, zoals een restaurant? De hoortoestellen van Roos hoortoestellen bieden hierin uitkomst. Onze hoortoestellen draagt u een aantal dagen op proef. Na deze dagen kunnen wij de hoortoestellen voor u uitlezen en wordt duidelijk in welke soort geluidomgevingen u zich veelal bevindt. Na het uitlezen bepalen we samen met u welk hoortoestel het beste bij u past. U kunt een toestel proberen dat valt binnen de vergoede zorg en u kunt de verschillen ervaren van een geavanceerder hoortoestel uit de vrije markt, de zogenoemde high end hoortoestellen. Bij ons bent u vrij in de keuze van uw hoorapparaat.

In onze hoortoestellen kunnen wij verschillende softwareprogramma’s laden. Dit is te vergelijken met de software op een computer. Net als het ene tekstverwerkingsprogramma op een computer veel meer kan dan het andere, kan het ene softwareprogramma zich meer of minder goed aan de geluidsomgeving aanpassen dan de andere. Voor de meeste slechthorende is van het grootste belang om gesprekken weer goed te kunnen volgen. Denk hierbij aan een verjaardag of aan een wandeling met uw partner door een drukke straat.

Het vervullen van deze behoefte staat bij Roos hoortoestellen voorop. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Bij alle audiciens in Zwolle, dus ook bij ons, zijn de zorgvergoedingen gelijk. Wij nodigen u uit om de verschillende hoortoestellen eens vrijblijvend te komen proberen. Voor het maken van een afspraak belt u 038-3035591 of via www.rooshoortoestellen.nl

Roos Hoortoestellen BV
Kerkstraat 41
8011 RV ZWOLLE
T. 038-3035591
zwolle@rooshoortoestellen.nl