Afbeelding

Lidl zwolle-de dobbe IS volledig vernieuwd, verruimt assortiment en is rookvrij

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Lidl heropent op donderdag 20 februari om 09.00 uur de vernieuwde winkel aan De Dobbe in Zwolle. Er worden geen tabakswaren meer verkocht. Daarmee zijn alle Lidl-filialen in Zwolle rookvrij. Klanten die bij de opening aanwezig zijn, maken kans op 1 minuut gratis winkelen.

De ruime winkel is voorzien van een volwaardig assortiment en er is veel aandacht voor dagverse producten. Klanten kunnen voor het afrekenen van de boodschappen kiezen uit de traditionele kassa’s of voor Scan&Go-kassa’s. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Met een broodsnijmachine die klanten zelf kunnen bedienen, kunnen ze het verse brood op drie verschillende diktes laten snijden. "Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. Het verruimde assortiment met onder andere tapas is echt een aanwinst voor onze klanten", aldus trotse supermarktmanager John.
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager John om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. De eerste honderd klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. Supermarktmanager John is voor dit nieuwe filiaal nog op zoek naar medewerkers die graag hun handjes uit de mouwen steken. Ze kunnen solliciteren door even langs te gaan bij het Lidl-filiaal en te vragen naar John.

Lidl Zwolle-De Dobbe is geopend van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 21.00 uur en op zondag van 09.00 tot 19.00 uur.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13