Afbeelding

Actiemaanden bij Wereldrestaurant De Lindenberg

Partnerbijdrages

Wereldrestaurant De Lindenberg in Ommen presenteert ieder jaar ludieke acties om de (vaste) gasten te bedanken voor het vertrouwen. Zo gaven zij ruim drie jaar geleden een Toyota Aygo weg en vorig jaar onder meer een televisie en een wasmachine.

Dit jaar bestaat het Wereldrestaurant 6,5 jaar. En dat wordt gevierd. Zo kan de vierde volwassene gratis mee eten en eten kinderen tot en met dertien jaar voor de helft van de prijs. Meer informatie over de voorwaarden zijn te vinden op de vernieuwde website: www.wereldrestaurantdelindenberg.nl.

De komende periode past het Wereldrestaurant het menu hier en daar aan. Naar gelang de behoefte van de gasten worden jaarlijks nieuwe gerechten aan het uitgebreide buffet toegevoegd. Verder biedt De Lindenberg de ‘Kidsworld’, waar de kinderen na het eten kunnen uitbuiken in de minibioscoop, waar ze kunnen tafeltennissen, tafelvoetballen of air hockey kunnen spelen. Zoals altijd zet het restaurant de kwaliteit en service op nummer één en gaan ze het nieuwe jaar fris in.