Afbeelding

Expositie in gemeentehuis van Dalfsen

Algemeen

Enkele leden van Schildergroep Bellingeweer hebben vanmorgen - samen met voorzitter Hans Cornelisse - hun expositie in de foyer van het gemeentehuis van Dalfsen ingericht.

Deze uit 17 personen bestaande teken- en schildergroep (o.a. afkomstig uit Dalfsen, Raalte en Zwolle) heeft er met het expothema “orde en chaos” weer een bijzonder kleurrijke en afwisselende tentoonstelling van weten te maken. In de vele afbeeldingen, collages en schilderijen is gebruik gemaakt van divers materiaal; olieverf, pastel, acryl, lucifers, plastic rommel en zand.

De schildergroep is in 1971 opgericht en komt eenmaal per 2 weken bijeen in de Baron van Dedemschool. Tijdens deze bijeenkomsten werkt men aan de eigen kunstwerken. In groepsverband stimuleert men elkaar om zich te blijven ontwikkelen op teken- en schildergebied. Verder is kunstenares Riët Stegehuis aanwezig voor de begeleiding.

De expositie is van 28 februari tot 8 april a.s. te bekijken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Zie hiervoor: https://www.dalfsen.nl

Schilder of teken je en heb je interesse in de activiteiten van de schildergoep; meer informatie staat op de website www://schildergroep-bellingeweer.nl

Om mee te kunnen doen zijn wel basisvaardigheden noodzakelijk!

Paul Scholten Dalfsen

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59