Afbeelding

HUUB EYSINK VAN HAIR PLAZA GENOMINEERD VOOR PRESTIGIEUZE COIFFURE AWARD 2020 – 29ste editie!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Huub Eysink van Hair Plaza heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. De nominatie alleen al is een prestatie op zich, de lat lag namelijk hoog deze editie bij de deelnemende haarstylisten.

In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 19 april plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van 4 foto's in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

De beelden laten zien waar Huub Eysink goed in is: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie.

De genomineerde collectie ‘REBELIZED’ is geinspireerd uit de jaren ’80 en vertaald naar de nieuwe generatie jongeren met lef en een eigen stijl.

‘Ya’ll about to see the rebirth of a new generation”

De genomineerde foto's zijn low res bijgevoegd en kunnen in hoge resolutie worden toegezonden. Wij stellen de aandacht voor ons vakmanschap zeer op prijs.

Coiffure Award
De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappers evenementen ter wereld.
Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. De Coiffure Award wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group en is open voor alle in Nederland werkzame kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jurering ronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamour event en haartrend spektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn. www.coiffureaward.nl

________________________

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50