Afbeelding

Office Centre on tour met de Netwerkvloer’

· leestijd 1 minuut Algemeen

Je bent ondernemer in hart en nieren, en overtuigd van jouw product of dienstverlening.

Maar hoe zit het met jouw marktpositie, hoe zit het met de toekomstbestendigheid van jouw organisatie, onderneem je maatschappelijk verantwoord, maak je onderdeel uit van de circulaire economie, investeer je voldoende in medewerkers, hoe staat het met je liquiditeit, onderneem je duurzaam, etc.

Allemaal vragen die je bezighouden als ondernemer. Maar zonder business of opdrachten geen onderneming, dus daar ligt doorgaans meer (en terecht) jouw focus op.

Op 24 maart a.s. organiseert De Netwerkvloer is samenwerking met het OfficeCentre een Ondernemersevent in Zwolle op een locatie waar ondernemers en bedrijven optimaal bedrijfsmatig gezien kunnen ‘huishouden’, maar ook in contact komen met collega ondernemers en potentiële opdrachtgevers of afnemers van jouw product.

Uitgangspunt is om tijdens dit evenement elkaar nog beter te leren kennen en aansluitend ook onderling zaken te doen. Deze bijeenkomst bij Office Centre zorgt voor vele nieuwe connecties, en hierbij word je op unieke wijze in contact gebracht met voor jou (nog) onbekende ondernemers. Deze relaties kunnen uitgroeien tot klanten, leveranciers, kennispartners en/of netwerkrelaties. Bovendien krijg je ook nog waardevolle netwerk-inzichten mee. Business Open Dit exclusief en uniek evenement voor ondernemers wordt eveneens ondersteund door één van de grootste landelijk opererende netwerkorganisaties t.w. `Business Open ´. Met 44 locaties en meer dan 600 leden, levert `Business Open`een interessante en belangrijke bijdrage tijdens dit evenement.

Kom naar dit exclusieve Event bij het Office Centre Zwolle op 24 maart a.s 13.00-18.00 uur

Let op! dit is een special edition met een gelimiteerd aantal bedrijven!

Tevens komt de VIP/Exposant met een halve pagina is een speciaal magazine die ook op deze dag wordt uitgegeven en gebruikt tijdens de speeddatesessies.

Ook als Exposant je bedrijf presenteren op deze middag?
Van harte welkom!

Aanmelden: https://www.denetwerkvloer.nl/office-centre-events

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30