Afbeelding
Persfoto

Lach je hoofd leeg bij de lachmeditatie

Partnerbijdrages

Lach je hoofd leeg tijdens de lachmeditatie op vrijdag 13 maart in Studio Yoga Zwolle aan de Rijnlaan 25 in Zwolle. De lachmeditatie is van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt je aanmelden op www.lachmeditatie.nl of door te bellen met Jan Gommans (06-25518816). Deelname kost € 15,-.

Lachen is gezond! Door regelmatig te lachen word je vanzelf positief en dat straal je uit naar je omgeving. Na deze workshop lachmeditatie ben je relaxt en ontspannen, en ga je met plezier en een "open mind" de wereld weer in. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd. En… als je kunt lachen met jezelf, dan heb je je leven lang lol!

Tijdens een lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Het lijkt nog het meest op de slappe lach, een lach die helemaal nergens over gaat. Als je jezelf toestaat om voluit te lachen dan houdt het denken vanzelf op en verdwijnen de muizenissen als sneeuw voor de zon. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd.

Geef je van te voren op, want vol is vol. Je kunt je aanmelden op www.lachmeditatie.nl of door te bellen met Jan Gommans (06-25518816). Deelname kost € 15,-. De lachmeditatie staat onder leiding van Jan Gommans. Hij begeleidt al jaren lachmeditaties in het hele land.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 17 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 20 uur geleden