Afbeelding

Comfort Bodywear vindt het verhaal erachter ook belangrijk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Comfort Bodywear is sinds 1 maart 2019 gevestigd aan Eiland 6. De overzichtelijke zaak is twee keer zo groot als de oude locatie ( het vroegere Jambelle –red.) aan de Spiegelstraat.
“We onderscheiden ons in pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid”, meldt Els Wildeboer die al 29 jaar specialist is op het gebied van been-, onder- en nachtmode.

In de lichte zaak met twee grote kleedkamers kun je op je gemak rondstruinen en is er genoeg ruimte voor het grote assortiment aan nachtkleding en underwear. Van kwaliteitsmerken als Calvin Klein, Ten Cate, Falke, Mey, Wolford, Oroblu en A-dam Underwear tot het modische Snurk of de zeer zachte kanten lingerie sets van het Amerikaanse merk Hanky Panky in fijne kleuren als zalm, mandarijn en turquoise.

Comfortabel en duurzaam

“Ondergoed moet comfortabel zijn”, is Els haar motto. De trend zijn bh’s zonder beugel en Ten Cate brengt naadloze slips zonder prikkende labels.
Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. “Zo heeft de collectie van Magic Bodyfashion bamboe bh-tops en slips. A-dam sokken zijn gemaakt van afval van visnetten met biologische katoen. En Ten Cate en Alan Red hebben boxershorts en T-shirts van bamboe die de warmte langer vasthoudt.”

Falke en Lufthansa

Falke biedt in samenwerking met vliegmaatschappij Lufthansa een collectie met compressie artikelen. Stewardessen en iedereen die in de lucht vertoeft of veel staat heeft immers baat bij kousen die de bloedsomloop ondersteunen en wil geen opgezette voeten of spataders. De panty’s zien er uit als 20- /30 denier- panty’s en voor de heren zijn er kniekousen.

Boxershorts met Nachtwacht

Comfort Bodywear is ook heel modisch. Zo doen de leuke bedrukte sokken voor dames en heren van Xpooos het goed.

Voor trendsetters zijn kanten leggings onder jurkjes hot of doorschijnende panty leggings. “Die staan ook leuk met sneakers”, benadrukt Els. En dan zijn er nog de zomerpanty's van 8 denier in huidskleur zodat je altijd mooie benen hebt of die met tattoos of open voet voor de sandaaldragers.

Els verkoopt als enige in Zwolle de bijzondere boxershorts van Dutch Body Art met een Jack Liemburg schilderij van de Nachtwacht of een boxershort met Vincent van Gogh print.

Een ander onderscheidend merk bij de speciaalzaak is ‘Snurk For Horizontal Living’. Nachtlounge voor volwassen van biologisch katoen die ook voor kinderen is te bestellen. Els laat leuke jurkjes met pandabeertjes en cavia’s zien en de nieuwe prints voor het voorjaar zijn onder meer panda’s en zwanen. “Snurk is ooit een project voor daklozen begonnen met dekbedovertrekken met oude dozen print. De opbrengst ging naar de daklozen. Wij vinden het verhaal erachter ook belangrijk.”

* De kortingsbon bij de advertentie is de hele maand maart te besteden en geeft eenmalig 25% korting op de aankoopbon.

Comfort Bodywear
Eiland 6
8011 XR Zwolle
(038)421 03 75
www.comfortbodywear.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59