Afbeelding

Direct antwoord op alle vragen over scheiden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een scheiding is een verdrietige en emotionele tijd voor alle betrokkenen. Er moet veel geregeld worden. In de tijd van de scheiding zijn er veel vragen, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Het internet biedt veel informatie, maar vaak niet het antwoord voor een specifieke situatie. Monique Knigge van Knigge Mediation uit Zwolle houdt daarom twee keer per week een online scheidingsspreekuur. Via kniggemediation.nl kunnen mensen met vragen op woensdag van 9:00 uur tot 10:00 uur of op zaterdag van 10:00 uur tot 11:00 uur via de chat gratis in gesprek over de vragen die zij hebben over de aanstaande scheiding. Zij krijgen dan direct een antwoord op hun vraag.

Juiste spoor

Monique Knigge van Knigge Mediation is inmiddels al meer dan 10 jaar mediator en ziet dat mensen die gaan scheiden veel vragen hebben en niet goed weten waar te beginnen: “Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis voor alle betrokkenen. Het is een emotionele tijd en er moet veel geregeld worden. Veel mensen hebben het gevoel dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Er is behoefte aan rust en zekerheid. Ik hoop dat ik met het spreekuur op mijn website kan helpen om mensen op het juiste spoor te zetten, zodat een scheiding vlot en goed geregeld kan worden.”

Mediation; samen afspraken maken

Vaak zoeken de ex-partners hulp bij een advocaat of mediator. Het voordeel van een mediator is dat partners gezamenlijk afspraken maken met behulp van een onafhankelijke derde partij, de mediator. Mediation gebeurt op vrijwillige basis en is mogelijk in alle gevallen waarbij beide partijen de intentie hebben om er samen uit te komen, ook als de verstandhouding moeizaam is. De mediator begeleidt hen vervolgens naar een duurzame oplossing die past bij de situatie.


Knigge Mediation
Monique Knigge
Maaslaan 65
8033 DS Zwolle
T: 06-28205947
E: info@kniggemedation.nl
W: www.kniggemediation.nl