Afbeelding
J Bakker

Rikels Slaapexperts maakt proefliggen thuis mogelijk

Partnerbijdrages

Rikels Slaapexperts heeft, in samenwerking met het merk Serta (ook gevestigd in Zwolle), de mogelijkheid voor klanten gecreëerd om thuis vóór de deur te komen proefliggen. De slaapspecialist heeft daarvoor de ‘boxspring bus’ beschikbaar.

Op deze manier kan Rikels Slaapexperts de klanten thuis bezoeken en toch voldoen aan alle RIVM-richtlijnen om zoveel mogelijk mensen thuis te laten blijven. “De boxspring kunnen wij op uw lijf afstemmen door de juiste matrashardheid te adviseren”, legt Sander van Klompenburg uit. “Ook kunnen wij deze boxspring in de kleur antraciet in verschillende maten binnen één week afleveren. Bel of mail ons voor een afspraak. Ook is het mogelijk privé een afspraak in te boeken in onze winkel.”

Rikels Slaapexperts is de grootste Serta dealer van Noordoost Nederland en de enige onafhankelijke slaapspecialist met honderd procent gerenommeerde merken. Zo kunnen de slaapexperts open adviseren zonder zich te committeren aan één merk. Het familiebedrijf heeft al meer dan honderd jaar ervaring in de slaapkamerbranche en is het juiste adres voor de aanschaf van een nieuw matras of slaapsysteem. ‘Onze droom begon in 1897, die van u begint bij Rikels.’

Rikels Slaapexperts
Grote Voort 72-74
8041 BG Zwolle
(038) 453 45 14
www.rikels-slaapexperts.nl