Afbeelding

Schunselaar stoffeert sfeervol en op afstand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schunselaar meubelstoffering heeft, na enkele weken onderweg te zijn in deze geheel nieuwe situatie, een manier gevonden om op een aangepaste manier weer offertes te kunnen uitbrengen.

Het voelt fijn om weer een soort van ritme te creëren waarbij contact met klanten en waarborgen van ieders gezondheid samen gaan”, aldus de stoffeerder. “We worden dagelijks gebeld of gemaild door mensen die wel graag hun meubels bekleed willen hebben maar niet in de showroom stof willen komen uitzoeken. Begrijpelijk, want je zit al snel dichter bij elkaar dan je wilt. Tot dat wij bedachten dat het ook buiten zou kunnen.”

Schunselaar meubelstoffering heeft een mooie, sfeervolle veranda en is dus niet afhankelijk van het weer om haar activiteiten naar buiten te verplaatsen. Ze nodigt klanten dan ook uit om een afspraak in het ‘Wapenveldse bos’ te maken. “Degenen die ons al kennen, weten dat we werken met zowel leer als stof en dat onze collectie groot is”, vervolgt de stoffeerder. Een offerte uitbrengen, kan als volgt gaan. De klant maakt een afspraak met de stoffeerder. Die komt aan huis om op te meten en een offerte achter te laten. Vervolgens kan men stof uitzoeken en een aantal boeken mee naar huis nemen of een foto mailen van het te stofferen meubel. Schunselaar meubelstoffering stuurt een offerte retour. Voor wie deze wil omzetten in een opdracht, wordt een afspraak ‘op de veranda’ gemaakt. Het is dan handig wanneer men ook dan een foto meeneemt van het interieur zodat de stoffeerder daarbij kan adviseren.

Schunselaar meubelstoffering
Oranjeweg 18
8191 JR Wapenveld
www.schunselaarstoffering.nl
info@schunselaarstoffering.nl
(038) 376 94 48

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 2 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden