Afbeelding

Nice2move zorgt voor hulpmiddelen en mobiliteit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Klanten kunnen bij Nice2move terecht voor allerlei soorten hulpmiddelen zoals een rollator, scootmobiel, krukken, op maat gemaakte stoelen, dagelijkse hulpmiddelen, rolstoelen, douche- toiletoplossingen en nog veel meer.

Nice2move vindt het belangrijk oplossingen te bieden voor ieders zorgvragen Aan de grote koffietafel in de winkel worden vaak mogelijkheden gevonden waarvan men het bestaan niet wist. Dat kan alleen door persoonlijk aandacht en jarenlange ervaring van m/z in de hulpmiddelenbranche. Dit is dan ook de kern van het bedrijf: aandacht, goede service en kennis. Voor veel mensen is zorg een onderwerp waar pas over wordt nagedacht wanneer men er mee in aanraking komt. Bij Nice2move komt men dagelijks veel nieuwe oplossingen in hulpmiddelen tegen. Door deze ervaringen kan Nice2move vaak adviezen en oplossingen op maat bieden. Nice2move werkt samen met een groot aantal leveranciers en professionals in de zorg. Door deze samenwerkingen kunnen de medewerkers een breed scala aan hulpmiddelen en kennis overbrengen naar een passende oplossing. Klanten vinden in de winkel een groot assortiment hulpmiddelen in vele kleuren en materialen, waaronder rollators met zachte banden en lichtgewicht rollators van carbon.

Verder kan men onder andere elektrische rolstoelen en scootmobielen in de ruime winkel meteen proberen. Klanten kunnen ook voor WMO-aanvragen (denk aan PGB) bij Nice2move terecht. De medewerkers denken graag mee in zorgvragen en door hun jarenlange ervaring dus up-to-date kennis van alle vernieuwingen komen ze tot een passende oplossing. De service gaat tot in huis. In Zwolle wordt deze service gratis verleend tot het installeren of in elkaar zetten. Overigens is service en onderhoud bij Nice2move ook mogelijk, de grote, goed gevulde winkel in zorg hulpmiddelen met parkeerruimte voor de deur.

Nice2move
Diezerplein 26
8021 CV Zwolle
038-3033370
Contact
www.nice2move.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden