Afbeelding

Coperto Restobar gaat livestreamen met muziek en bingo

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle, 24 april 2020 – Het Zwolse restaurant, Coperto Restobar, heeft door de huidige omstandigheden haar deuren noodgedwongen al geruime tijd gesloten. Afgelopen najaar werd het restaurant nog bekroond door Michelin met de Bib Gourmand onderscheiding. Ondanks de situatie zit het personeel van Coperto Restobar niet stil. Zo wordt vooruitgekeken naar de mogelijkheden binnen de richtlijnen van een anderhalve meter samenleving en komen nieuwe ideeën tot stand. Zo lanceert het restaurant Coperto’s Friday Bingo: een livestream op YouTube waarbij er muziek is en een bingospel met als hoofdprijs een 5-gangendiner voor 6 personen.

Coperto’s Friday Bingo
Op vrijdag 8 mei om 20.00 uur zal op YouTube een live stream zijn vanuit Coperto Restobar. Normaliter houdt het restaurant, Coperto Restobar, iedere eerste vrijdag van de maand Coperto’s Friday. Dit is de avond waar de huisartiest, het muzikale duo Tabé, gedurende het diner jazz- en popmuziek spelen. Ditmaal op de tweede vrijdag van de maand, zal er in de livestream muziek en een bingospel zijn. Het team van het restaurant vindt het belangrijk om de binding met haar gasten te houden en ziet een online avondvullend programma met daarbij een combinatie van muziek en een bingospel als een ludieke oplossing.

Mensen kunnen via de website van Coperto Restobar (www.copertorestobar.com/bingo) bingokaarten kopen vanaf 9 euro per speelset en maken daarbij kans op diverse prijzen, van een uitgebreid diner tot een luxe hotelovernachting in het eigen hotel, Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch.

“Het is een situatie die we allemaal nooit zagen aankomen en die ook voor ons als horecazaak flinke impact heeft. Waar we met het team eind vorig jaar nog toostten op de Bib Gourmand onderscheiding, zijn we nu bezig met het vormgeven van ons restaurant en terras binnen de richtlijnen van een anderhalve meter samenleving. Het vergt als horecaondernemer in deze tijd creativiteit om de binding met je gasten niet te verliezen. Wij kijken met het hele team uit naar vrijdag 8 mei, Coperto’s Friday Bingo, om voor onze gasten live een unieke online avond te houden.” – Julia Vijftigschild (Hotel Manager, Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch en Coperto Restobar)

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden