Afbeelding
Eigen foto

Fiets-id trakteert klanten en buren op het Gasthuisplein

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Gasthuisplein staat in mei in de spotlights. Marcel Kooijman van Fiets-id trakteert klanten en ondernemers aangezien de fietsenwinkel 15 jaar is gevestigd in het Zwolse stadshart en in mei alweer drie jaar aan het Gasthuisplein.

Of je zin hebt in koffie? Het is niet de meest logische vraag die je gesteld krijgt bij een bezoek aan een fietsenwinkel. Bij Fiets-id ligt dat anders. Marcel: “Om een fiets uit te zoeken die echt bij je past, heb je even tijd nodig. Je kan bij ons ook een heleboel dingen zelf kiezen, zoals de vorm van je zadel of de kleur van je banden. We vinden het belangrijk om daarvoor tijd te nemen, met een kop koffie erbij.”

Fietsenstalling

In mei 2017 is Fiets-id verhuisd van de Sassenstraat naar het Gasthuisplein. Sindsdien is het een fietsenwinkel en overdekte rijwielstalling onder één dak. De fietsenstalling wordt nu, in verband met het Corona-virus, beheerd door Fiets-id. Marcel: “We willen graag iets doen voor onze klanten en voor onze buren. Het is immers een moeilijke tijd voor iedereen. Daarom krijgen klanten in mei bij aanschaf van een nieuwe fiets een cadeaubon van 50 euro. Deze bon kunnen ze besteden bij onze buren: de ondernemers van het Gasthuisplein”, aldus Kooijman.

Assortiment

Fiets-id biedt bijzondere tweewielers, zoals prachtig ontworpen elektrische fietsen van Kalkhoff en Giant en lifestylemodellen van Cortina en Union. Er staat tevens een breed assortiment fietsen zonder ketting, met belt of cardanaandrijving onder andere van het Nederlandse merk BRIK. Fiets-id werkt mee aan nieuwe concepten zoals de Zwolse deelfiets en leasefietsen. Maar ook voor reparaties, onderdelen en accessoires is men bij Fiets-id aan het juiste adres.

Fiets-id

Gasthuisplein 24

8011 SC Zwolle

(038) 421 18 35

www.fiets-id.nl