Afbeelding

jochem, voor ogen brengt met ‘jochems private service’ de ontspannen sfeer terug

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Er is weer tijd, ruimte en rust voor klanten bij jochem, voor ogen. “We zijn vroeg begonnen ons aan te passen aan de RIVM-richtlijnen en nu is het ook weer aangenaam in de winkel”, vertelt eigenaar Arie van Vliet.

Twee maanden is de opticien bezig geweest om de winkel aan te passen aan de anderhalve meter samenleving. Van Vliet: “We hebben er goed over nagedacht de winkel op een goede manier in te richten en daarbij te voldoen aan de protocollen. Toen dat klaar was, hebben we ervoor gezorgd dat het weer aangenaam is in de winkel. Dat mogen klanten ook van ons verwachten.” Hij realiseert zich dat veel mensen het wel weer spannend vinden een winkel binnen te gaan. “Dat was reden voor ons extra aandacht te schenken aan ons werk in de nieuwe werkelijkheid. We hebben bouwkundige aanpassingen gedaan, gedeeltes omgegooid en onze protocollen aangepast. We hanteren duidelijke huisregels.”

Afspraak

Oogmetingen en het uitzoeken van een bril gaan voortaan alleen op afspraak. De meetruimte is veilig en wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd en de plek voor bril-adviezen is aangepast en monturen worden ook steeds gedesinfecteerd. Van Vliet: “Er komen geen klanten tussendoor en met de schermen zitten klant en medewerker veilig, maar toch dicht bij elkaar. Onze medewerkers kunnen zo weer volledig aandacht besteden aan een nieuwe ‘look’, waar veel mensen wel aan toe zijn.”

Een afspraak maken bij jochem, voor ogen kan (bij voorkeur) online of anders telefonisch of per e-mail.

Jochem, voor ogen

Vispoortenplas 1

8011 TH Zwolle

(038) 421 58 17

www.voorogen.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59