Afbeelding

Premio Van Essen maakt autorijden top voor u!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wat voor auto u ook rijdt, u wilt erop kunnen vertrouwen, ervan genieten, en vooral géén gedoe ermee hebben.

U wilt het hele jaar door zorgeloos op weg. En dat willen ze bij Premio Van Essen ook. Sterker nog: daar doen ze alles aan. Van APK of nieuwe banden tot onderhoud, net wat uw auto nodig heeft, het hele jaar door. Zij regelen het. Op zo’n manier dat u zich er het prettigst bij voelt. Ook financieel.

Banden

De band is het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Het is dan natuurlijk ook van groot belang dat u altijd de beste banden laat monteren voor uw veiligheid en die van medeweggebruikers. De keuze van de juiste band is afhankelijk van uw auto, uw rijstijl, en niet te vergeten uw budget. Vraag Premio Van Essen, dé bandenspecialist, om advies, en maak een keuze uit het enorme assortiment.

Autoservice en APK

Regelmatig onderhoud, op basis van de in het onderhoudsboekje aangegeven periode, biedt u een veiligere auto en meer rijplezier. Bovendien voorkomt u met een vroege diagnose vaak dure latere reparatiekosten. Een onderhoudsbeurt is vaak ook goed te combineren met een APK. Premio biedt u volledige autoservice.

Om uw rijplezier te vergroten, hebben ze u dus veel te bieden. Het beste advies over banden en autoservice, helemaal gericht op uw situatie en wensen. Plus de beste, scherp geprijsde producten en diensten. Heeft u nog vragen? Neem contact met ze op, ze helpen u graag!

Profiteer en maak kans!

Ontvang deze maand tot € 40,- cashback bij aankoop van Goodyear banden en maak kans op een Porsche 911 Experience!

Premio Van Essen
Ceintuurbaan 8, 8024 AA Zwolle
T. (038) 453 17 17
info@premio-vanessen.nl
www.van-essen.nl