Afbeelding

Foto Hans Keuzekamp beloont mooiste zomerfoto

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Weekblad de Swollenaer schrijft een fotowedstrijd uit voor de mooiste zomerfoto. Foto Hans Keuzekamp aan de Oude Vismarkt stelt daarvoor fraaie prijzen beschikbaar.

Het thema van de wedstrijd is ‘Vier de zomer’. Deelnemers kunnen hun foto uploaden op www.deswollenaer.nl/lezersfoto. De eerste prijs is een waardebon ter waarde van 50 euro, de tweede prijs is een 30 x 40 cm lijst met daarin de ingezonden foto en de derde prijs is een 30 x 40 cm afdruk van de ingezonden foto. “Het gaat niet alleen om een technisch perfecte foto, maar vooral om een foto waar mensen blij, stil of ontroerd van worden. Kortom, het gaat om de sfeer in de foto”, aldus Hans Keuzekamp.

Nu Foto Voerman aan de Van Karnebeekstraat is gestopt, is Foto Hans Keuzekamp nog de enige ‘oude’ fotozaak in Zwolle. Klanten kunnen er terecht voor een breed assortiment camera’s, verrekijkers, albums en lijsten. Als ook voor het maken van RDW-goedgekeurde pasfoto’s en een printservice voor kleine, maar ook heel grote formaten.

Ga voor deelname naar www.deswollenaer.nl. Klik op ‘lezersfoto’ in de blauwe balk. Klik op de blauwe banner ‘Plaats uw eigen nieuws op de Swollenaer’. Vul uw gegevens in (naam, e-mail, naam van de foto/artikel). Klik op ‘bestand kiezen’ om de foto te uploaden. Vul de naam van de fotograaf in. Meld dat u geen robot bent en ga akkoord met de drie regels eronder.

Foto Hans Keuzekamp

Oude Vismarkt 20

8011 TB Zwolle

(038) 421 36 97

www.fotohanskeuzekamp.nl