Afbeelding

Rat Racer Customs beschikt over nieuwste software voor Harleys

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ook met de nieuwste types Harley Davidson zijn motorrijders bij Rat Racer Customs aan het juiste adres. Eigenaar Buddhi Adikari beschikt over de nieuwste software voor het tunen en afstellen van de bikes.

Als specialist van onder andere Harley Davidson-motoren mag Buddhi originele onderdelen gebruiken van Zodiac, de leverancier van Harley. Goed om te weten, want er is daarnaast ook imitatie in omloop en veel liefhebbers hebben liever het origineel. Niet alleen voor reparaties en onderhoud, maar ook voor merchandise als T-shirts, petjes en jasjes kunnen Harleyrijdes bij Rat Racer Customs terecht.

De motorspecialist is overigens een allround bedrijf. Buddhi doet onderhoud, afstellen en reparaties van alle merken motoren variërend van oud tot jong gebruikt. Daaronder vallen dus ook moderne motoren van bijvoorbeeld de bekende Japanse merken, BMW en Ducati. Een goede zomerbeurt voor de motor maakt dat de berijder zorgeloos op vakantie kan. Veel motoreigenaren brengen daarvoor hun tweewieler naar Rat Racer Customs.

Voor de zomerbeurt loopt Buddhi alle vloeistoffen, de banden en remmen na. Indien nodig stelt hij de motor af. In zijn garage aan de Vechtstraat 87A werkt hij met een heel scherp uurtarief. “Ik ben erg nauwkeurig en streef altijd naar hoge kwaliteit voor een scherpe prijs”, zegt de motorfanaat, die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Helemaal in zijn element is hij als hij een motor mag customizen, helemaal naar de smaak van de klant met een uniek eindresultaat. Omdat hij een eenmansbedrijf heeft, is hij niet altijd in de garage. Beter is het daarom om vooraf telefonisch een afspraak te maken via 06-541 05 044. Zie ook de Facebookpagina https://www.facebook.com/www.ratracercustomshop/ en www.ratracercustoms.club.