Afbeelding
Robert Westera

Erwin Nyhoff zingt The first time bij Cultuur in Actie!

Algemeen

BINNENLAND - In het kader van de nationale ketendemonstratie Cultuur in Actie! waarmee aandacht wordt gevraagd voor het belang van de culturele sector, schoof singer-songwriter en streekgenoot Erwin Nyhoff aan bij Tooske Ragas voor een live-stream. Daar zong hij For the first time dat hij samen met de vorig jaar overleden André Groote schreef.

Massaal verzamelen op het Malieveld is nu niet mogelijk, vandaar dus die live stream op www.cultuurinactie.nl. Van 30 mei tot en met 5 juni, twaalf uur per dag, worden geluiden uit de sector verzameld die samen één luide stem vormen, een stem die opkomt voor cultuur. Met een speciale teller wordt bijgehouden hoeveel mensen met hun achterban uiteindelijk op het ‘digitale Malieveld’ staan. Met als doel: bredere financiële ondersteuning vanuit de politiek én zorgen voor bewustwording dat cultuur geen vrije tijd is, maar van levensbelang. Meld je aan en laat ook jouw stem horen! www.cultuurinactie.nl #cultuurinactie

Onder de titel Corona Cadillac Concerts verzorgt de oud-Dalfsenaar momenteel privé-concerten vanuit zijn 60 jaar oude Caddilac. Hij verzorgt kleinschalige optredens aan huis, in de tuin of waar dan ook. Nyhoff speelde bij The Prodigal Sons en blies zijn muzikale carrière nieuw leven in met The Voice of Holland. In het verleden presenteerde hij samen met André Groote wekelijks een radio-programma op Vechtdal FM.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 15 uur geleden