Ron Stoutmeijer en Hajk Talaljan
Ron Stoutmeijer en Hajk Talaljan

Selectie SV Zwolle compleet met komst Stoutmeijer en Talaljan

Sport

AMATEURVOETBAL

Met de komst van de aanvallers Ron Stoutmeijer en Hajk Talaljan is de selectie van zondagvierdeklasser SV Zwolle voor volgend seizoen compleet.

Stoutmeijer speelde voor het laatst bij voetbalvereniging Grijpskerk in Groningen. De 26-jarige aanvaller maakte zeven seizoenen deel uit van de selectie van de huidige derdeklasser. In die periode maakte hij 55 doelpunten. Stoutmeijer is voor zijn werk in Zwolle komen wonen en zocht een zondagclub, zodat hij op zaterdag ook nog eens bij zijn oude club kon gaan kijken.

Talaljan komt over van WZC uit Wapenveld. Hij volgt daarmee het spoor van zijn broertje Harut, die eerder al voor SV Zwolle koos. De 27-jarige Talaljan keerde afgelopen zomer na vier seizoenen bij Hattem terug bij vierdeklasser WZC. Hij maakte tot nu toe negentig doelpunten. Talaljan was op zoek naar een zondagclub in verband met zijn werk op zaterdag.

Met de komst van beide aanvallers is de selectie van SV Zwolle voor het komend seizoen rond. De eerste training onder leiding van Marco Onderberg is op 4 augustus.