Afbeelding

RegioBank Hasselt | Slomp & De Graaf Adviseurs zegt het met bloemen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De afgelopen maanden is Hasselt door een moeilijke periode gegaan. Het coronavirus sloeg hard toe onder de inwoners. Veel mensen werden getroffen en nog meer zijn een dierbaar persoon kwijtgeraakt.

In een kleine gemeenschap als Hasselt komt dat hard binnen. “Als RegioBank | Slomp & De Graaf wilden wij iets doen voor de bevolking als teken van medeleven.” Vandaar dat afgelopen donderdag en vrijdag het kantoor gevuld was met prachtige boeketjes van De Koekoeksbloem uit Hasselt. Voor elke inwoner stond een vrolijke bos rode bloemen klaar. Via Facebook was er een oproep gedaan om langs te komen. Een contactmoment waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Flink wat boeketten hebben een goede bestemming gevonden.

Boeket

Op bijgaande foto overhandigt Jacolien Coenraadts een boeket aan mevrouw Polman Ribbink. Zij ondervond zelf hoe heftig het coronavirus kan toeslaan en is nog volop aan het herstellen. “Alle medewerkers van onze beide kantoren, in Hasselt en Zwolle wensen haar en alle andere mensen, die zelf of zijdelings in aanraking met het virus zijn gekomen, alsnog heel veel sterkte toe.

Advies

De afgelopen maanden was ons kantoor RegioBank aan de Nieuwstraat in Hasselt in verband met corona op afspraak geopend. U kunt nu als vanouds weer uw financiën regelen bij de RegioBank Hasselt. Verder kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht voor onafhankelijk advies over uw zakelijke of particuliere verzekeringen, financieringen, fiscaliteit en hypotheken.”

Familiebedrijf Slomp & De Graaf | RegioBank bestaat dit jaar 40 jaar en besteedt hieraan aandacht.

U bent van harte welkom: https://www.regiobank.nl/maak-een-afspraak.html of bel voor een afspraak (038) 477 14 54.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden