Afbeelding

Snel het ultieme vakantiegevoel met de Veerman van Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In deze coronatijd is het niet eenvoudig om een geschikt uitstapje te vinden. Met de Veerman van Kampen gaat dit zeker lukken en krijg je vanaf Zwolle binnen een half uur het ware vakantiegevoel. Op de ruime salonboot is anderhalf meter afstand houden geen enkel probleem en met tal van verschillende vaartochten komen prachtige plekken snel binnen handbereik.

Martine Tromp en Gerrit Visser namen 2,5 jaar geleden het schip over en met succes. De Veerman van Kampen heeft naam gemaakt met diverse individuele vaartochten. Daarnaast is het schip een unieke locatie voor bruiloften, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden.

Parkeren

Bij de Veerman van Kampen kunt u terecht voor verschillende vaartochten. Zo zijn er korte tochten, lunchtochten en de langere dagtochten. Vanuit Zwolle is de Veerman van Kampen zeer gemakkelijk te bereiken. Vanaf het station Kampen staat u naar een wandeltocht van dik vijf minuten op het dek van het schip. Daarnaast kunnen mensen op loopafstand (circa 3 miuten) de auto gratis parkeren.

Welkomstdrankje

Een van de toppers is de Sunset Cruise. Om 19.30 uur gaan de trossen los en vervolgens vaart het schip de IJssel af. U krijgt een welkomstdrankje en de kok gaat rond met hapjes van de barbecue. Met muziek op de achtergrond kunt u lekker borrelen en genieten van het uitzicht op het Ketelmeer en de prachtige ondergaande zon.

Ruimte

Het ruime schip leent zich uitstekend voor het houden van de afstand van 1,5 meter. Daarnaast wordt er, vanwege de coronacrisis, met een zeer verminderde capaciteit gevaren. En dat betekent dat u alle ruimte hebt en een gegarandeerde zitplek.

Kijk op de site voor het actuele aanbod. U kunt online boeken of telefonisch plaatsen reserveren. Dat kan tot een uur van tevoren.

De Veerman van Kampen
Ligplaats: De IJsselkade Kampen
Telefoon: 06-824 04 498

www.deveermanvankampen.nl

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13