Afbeelding

Office Centre gaat on tour met de Netwerkvloer

Partnerbijdrages

De Netwerkvloer heeft, in samenwerking met het Office Centre, voor woensdag 9 september van 13.00 tot 18.00 uur een event voor Ondernemers in Zwolle georganiseerd.

Uitgangspunt is om elkaar in het nieuwe normaal (weer) te leren kennen en aansluitend zaken te doen. Deze bijeenkomst bij Office Centre zorgt ook voor vele nieuwe connecties, en men wordt op unieke wijze in contact gebracht met voor hen (nog) onbekende mede-ondernemers. Deze relaties kunnen uitgroeien tot klanten, leveranciers, kennispartners en/of netwerkrelaties. Bovendien krijgt men ook nog waardevolle netwerk-inzichten mee. Op deze dag is er ook een kennisportaal aanwezig. Deze bedrijven bemensen een portaal en geven advies en/ of relevante informatie aan de ondernemers vanuit hun expertise en deskundigheid over een bepaald aandachtsgebied. Dit Event is een special edition met een gelimiteerd aantal bedrijven. Tevens komt de exposant met een pagina in een mooie brochure. Deze wordt op de dag van het Event uitgegeven en kan gebruikt worden om notities te maken tijdens de speeddatesessies.

Vanwege de RIVM maatregelen, is dit event alleen toegankelijk voor 75 exposanten. Aanmelding is mogelijk via info@denetwerkvloer.nl. Meeting People with social distance is also making Business. Wie niet in de gelegenheid is om er deze datum bij te zijn, checkt www.denetwerkvloer.nl voor de toekomstige events.