Afbeelding

Zomer Sporten - Activiteitendag

Partnerbijdrages

Leliya Sportservice organiseert deze zomer verschillende Sportdagen in de Gemeente Zwolle.

Elke woensdag en vrijdag zijn er verschillende sport en spel activiteiten te beleven voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Elke woensdag bij park holtebroek tegenover de Regenboogspeeltuin & op vrijdag in het Twistvlietpark bij winkelcentrum Stadshagen.

De sportdagen zijn van 13:00 – 17:00. De Kinderen kunnen meedoen voor 1 uurtje – een tijdsvak ( 13:00 -15:00 & 15:00 – 17:00) of een gehele dag.

Er worden verschillende spellen georganiseerd, er is een springkussen en we hebben een Nederlands spellen parcours. De Nederlandse spellen parcours is voor iedereen gratis. Voor de andere activiteiten wordt er een kleine vergoeding gevraagd.

Het project Zomer Sporten is opgezet omdat er veel kinderen tijdens de zomervakantie thuis zijn en soms geen activiteiten kunnen ondernemen. Door een sportdag in de woonwijk te organiseren leren de buurtkinderen elkaar kennen en kunnen zij samen spelen. Het doel van Zomer Sporten is om de kinderen bij elkaar te brengen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een leuke zomervakantie te organiseren.

Zomer Sporten wordt georganiseerd door Leliya Sportservice. Leliya Sportservice is onderdeel van Leliya. Leliya is een bedrijf in de Sport en Recreatie branche en staat voor Inspanning – Ontspanning & Ontwikkeling. Want pas als inspanning & Ontspanning in balans zijn kun je verder met ontwikkelen!

Kom lekker Sporten & Leef je uit!