Afbeelding

Hedon presenteert concertreeks in Gerrits Tuin

Algemeen

ZWOLLE – Poppodium Hedon verzorgt, in samenwerking met Gerrits Tuin, van donderdag 27 augustus tot zondag 13 september een veelzijdige concertreeks.

De optredens zijn in Gerrits Tuin, een broeikas voor innovatieve mensen en een sfeervolle buitenlocatie op het terrein van VanWonen. De komende weken wordt de programmering van ‘Hedon presenteert: Gerrits Tuin’ volledig onthuld.

Weekenden

Hedon programmeur Erik Delobel laat weten dat er tijdens ‘Hedon presenteert Gerrits Tuin’ een uitgebreid programma komt, geschikt voor alle leeftijden. Het programma is niet alleen in de avonden, in de weekenden kunnen bezoekers ook overdag terecht in Gerrits Tuin en wordt er met verschillende tijdvakken gewerkt. Delobel: “Een bezoek aan Gerrits Tuin gaat een hele belevenis worden. de plek zal voor veel Zwollenaren onbekend terrein zijn maar is bijzonder sfeervol en geeft een mooi decor aan de concerten en activiteiten. Uiteraard gaan we het terrein extra sfeervol aankleden en kan men er terecht voor lekker eten en drinken.”

Vastgoedontwikkelaar VanWonen heeft deze broeiplaats in 2018 cadeau gedaan aan de bewoners van Zwolle en werkt samen met diverse partners als Hedon, De Jonge Honden, Cibap en Koorbazen.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59