Afbeelding

Eerste diplomering nieuwe opleiding Keukenmonteur

Partnerbijdrages

Vijf monteurs hebben op dinsdag 14 juli hun diploma Keukenmonteur in ontvangst genomen in het DB Vakcollege van DB KeukenGroep, waarvan Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet onderdeel is. Zij zijn de eerste monteurs die slagen voor de nieuwe erkende mbo-opleiding.

De mbo-opleiding Keukenmonteur is in 2018 tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen DB KeukenGroep en het Hoornbeeck College in Amersfoort. Na de tweejarige opleiding op niveau 2, kunnen studenten de opleiding vervolgen op niveau 3. De landelijke keukenspecialist DB KeukenGroep wil met een professionele monteursopleiding aan de groeiende vraag naar vakmensen kunnen voldoen. Ook wil DB KeukenGroep kunnen instaan voor haar hoge kwaliteitsnormen van montage en service. Inmiddels wordt de mbo-opleiding Keukenmonteur op landelijke schaal aangeboden, door meerdere ROC’s.
Dat het in de behoefte van mbo-studenten voorziet, blijkt wel, omdat er vanaf volgend schooljaar zestien leerling-monteurs werkzaam zijn binnen DB KeukenGroep die de mbo-opleiding volgen. Een van de hoogtepunten voor deze studenten van DB KeukenGroep is zeker wel de realisatie van de schitterende showroomkeukens in de nieuwe showroom van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.
Vier dagen per week leren monteurs het vak onder begeleiding van ervaren monteurs in de praktijk. Een dag per week volgen ze praktijk- en theorielessen op het ROC. Meer weten? Kijk op www.dbkeukens.nl/opleiding-keukenmonteur.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden