De Sportvakbeurs
De Sportvakbeurs

Nationale Sportvakbeurs in IJsselhallen met bekende voetbaltrainers

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - De grootste sportbeurs van Nederland komt op 16 september 2020 naar de IJsselhallen. Onder meer Cambuur-trainer Henk de Jong, AZ-trainer Arne Slot en directeur voetbalontwikkelingen KNVB Art Langeler schuiven aan bij de rondetafelgsprekken.

De sportbeurs in de IJsselhallen is één van de eerste vakbeurzen in Nederland sinds de uitbraak van COVID-19. De organisatie heeft een uitgebreid protocol ontwikkeld en garandeert de veiligheid in de IJsselhallen. "Anders hadden wij deze beurs uiteraard niet laten plaatsvinden", aldus organisatoren Lion Blok en Timo Lemmens van ZPRESS Events. "Samen met de IJsselhallen zorgen wij voor een COVID-proof editie en nemen wij alle maatregelen om een verantwoorde beurs te realiseren", zegt Blok.

Het programma staat boordevol interessante kennissessies voor gemeenten en regionale sportverenigingen. Hoe kunnen zij het beste omgaan met de coronaproblematiek binnen de sportsector? Hoe ziet in deze tijd de Routekaart van Verduurzaming Sport er voor gemeenten uit? En wat zijn de veranderingen in verdienmodellen voor sportclubs?

Op de ruim vierduizend vierkante meter grote beursvloer in de IJsselhallen zijn meer dan 75 bedrijven aanwezig om gemeenten en sportverenigingen nieuwe productinnovaties te laten zien. Ook hebben zij tips over hoe het beste uit de COVID-19 situatie te komen. Blok: "Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk om kennis te delen."

Naast het delen van kennis schuiven bekende namen uit de sportwereld aan bij verschillende rondetafelgesprekken. Zo gaan trainers Arne Slot (AZ), Henk de Jong (SC Cambuur) en Dick Lukkien (FC Emmen) met elkaar in gesprek over het topvoetbal in Nederland. Ook zal Art Langeler (Directeur Voetbalontwikkeling KNVB) samen met lokale profclubs in gesprek gaan over de toekomst van het regionale jeugdvoetbal.

De Nationale Sport Vakbeurs op woensdag 16 september is gratis te bezoeken. Een ticket is te reserveren via www.nationalesportvakbeurs.nl.

 De Sportvakbeurs
Afbeelding
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden