Afbeelding
Aangeleverd.

6x nieuwe klanten binnenhalen met drukwerk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken zodat jouw product of dienst onder de aandacht komt. Je kunt drukwerk inzetten om zoveel mogelijk nieuwe klanten binnen te halen en te behouden.

1. Laat je visitekaartje achter

Een belangrijk onderdeel van een eigen bedrijf is netwerken. Dit kun je heel simpel doen door je visitekaartjes achter te laten op borrels, beurzen of evenementen. Onze tip is om je visitekaartje zo uniek mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van aparte materialen, papiersoorten of een afwijkend formaat. Een visitekaartje is een eerste indruk, door uniek te zijn val je meer op en word je eerder onthouden.

2. Show je bedrijf aan de buitenkant

Heb je een kantoor met grote raampartijen of een grote gevel? Trek dan de aandacht van potentiële klanten met drukwerk aan je gevel of op het raam. Laat raamstickers maken of hang een reclamebord aan de gevel. Is het niet mogelijk om je eigen gevel te voorzien van reclame? Bekijk dan de mogelijkheden in de buurt.

3. Hang de vlag uit

Laat je logo door de lucht wapperen met behulp van vlaggen. Hierdoor valt je merk op vanaf een grote afstand. Vlaggen zijn er in vele soorten en maten. Zo kun je een vlag aan de gevel hangen of aan een vlaggenmast. Of laat een beachflag bedrukken en plaats deze op de stoep voor je zaak.

4. Heet je bezoekers welkom

Heb jij een wachtuimte of showroom? Geef je bezoekers dan een warm welkom en laat zien wat je in huis hebt of wat ze van je kunnen verwachten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een textielframe als display. Een textielframe is superhandig omdat je prints eenvoudig kunt verwisselen.

5. Steel de show met je pakketjes

Verkoop jij je producten online? Zorg dan dat je pakketjes verzorgd aankomen bij je klanten met bedrukt verpakkingsmateriaal. Als je pakketjes mooi inpakt heb je een grotere kans dat klanten foto’s maken van je pakketjes en dit vervolgens delen op social media. Zo maak je gratis reclame. Daarnaast heb je een grotere kans dat ze nog een keer bij jou kopen.

6. Houd alles in één stijl

Als laatste tip willen wij meegeven om alles in één huisstijl te ontwerpen. Dit ziet er professioneel uit en dit geeft klanten vertrouwen om jouw product of dienst af te nemen. Daarnaast wordt je merk herkenbaar. Hopelijk dragen bovenstaande tips bij aan het succes van jouw merk. Veel succes!

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37