Afbeelding

3x3x3 kennismakingslessen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Ultieme vrijheid in beweging. Gebalanceerd en fit voor elke uitdaging in het leven, op alle vlakken. Veilig voelen in je balans en het verhogen van je uithoudingsvermogen. Lekker bezig zijn terwijl je aan je gezondheid werkt en het zelf herstellend vermogen, je immuunsysteem, up to date houden. EFFICIËNT EN EFFECTIEF.

Gezondheid is een zeer waardevolle levensschat. Preventief aan de slag gaan met jezelf, in stilte beweging beleven. Zijn in het moment. Tijdens de lessen zal er aandacht zijn voor de principes van Tai Chi , lichaamshouding, ontspanning, ademhaling, focus en gronding. Daarnaast is het een genot het evenwicht en afwisseling tussen Yin en Yang te mogen beleven. TAI CHI WAVE, A WAVE OF LIFE.

3x3x3 Kennismakingslessen op zaterdag 29 augustus, 5 & 12 september. 3x3 lessen om kennis te maken met de belangrijkst punten van Tai Chi & Chi Kung & Tai Chi met wapen. Doe mee en stroom daarna gelijk in bij 1 of meerdere van onze wekelijkse lessen, zie lesrooster op de website www.inner-touch.nl.

Laat je onderdompelen in Tai Chi en kom kennismaken. Onze deuren staan voor je open tijdens de 3x3x3.
3 zaterdagen
3 thema’s per dag
3 euro per thema

Probeer diverse trainingen en beoefen de verschillende manieren van Tai Chi, ontdek haar rijkdom. Ervaren wat je leuk vindt en vind de les combinatie die bij jou past. Tijden en thema's;
13.00 uur introductie en filosofie van Tai Chi
14.00 uur introductie en filosofie van Chi Kung
15.00 uur introductie Tai Chi en Chi Kung met stok en waaier

Voel jezelf vrij om het aantal lessen en dagen te komen wat jou uitkomt. De 3x3x3 zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Graag vooraf aanmelden, dit geldt tevens als een gezondheidscheck en zo kunnen we drukte mijden. Mail judith@inner-touch.nl