Afbeelding

Op zoek naar een Werken & Leren opleiding? Bij Aldivèr kun je terecht!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie VMBO afgerond heeft en een BBL-opleiding in Transport, Logistiek of Automotive wil doen, kan contact opnemen met consulent Henrik Beens.

“Als een leerling zich nu aanmeldt, kunnen we meteen gaan zoeken naar een werkplek.”, vertelt hij.

Aldivèr gaat samen met de leerling op zoek naar de beste werkplek voor hem of haar. “Doordat we vooraf gesprekken voeren, kennen we de leerling al goed en kunnen we de match tussen leerling en leerbedrijf goed maken.“ zegt Henrik.

De open dagen zijn vanwege de corona maatregelen helaas gecanceld, maar de opleidingen gaan natuurlijk wel door.

Henrik doet dan ook een oproep aan ouders: zoek gerust contact voor informatie voor uw zoon of dochter. “Wij zijn beschikbaar als coach, werkgever en begeleider.” Ook voor iemand die na de zomer start met 4e jaar VMBO is het interessant om alvast contact op te nemen met Aldivèr.

Aldivèr werkt samen met verschillende ROC’s in de regio zoals Deltion Zwolle, Landstede Zwolle & Harderwijk, Hoornbeeck Hoevelaken & Kampen etc.

“Wij zijn een landelijke organisatie, maar juist regionaal sterk doordat onze consulenten uit de regio komen en de branche goed kennen”, licht Genemuidenaar Henrik toe.

Daarnaast begeleidt Aldivèr de leerlingen in het behalen van diverse rijbewijzen of certificaten, en neemt het overgrote deel van deze kosten voor haar rekening.

Voor leerbedrijven is het prettig om een organisatie en partner in het opleiden van BBL leerlingen te hebben. “Wij zijn een actieve partner, schakelen snel en ontzorgen het leerbedrijf”

Een ideale match tussen leerling en leerbedrijf is dan ook snel gevonden.

Heeft u, heb jij vragen? Stel ze gerust aan Henrik!

Aldivèr Werken en Leren
Henrik Beens
06-53648090
h.beens@aldiver.com

www.aldiver.com


Op bezoek bij leerling Levi Winters, werkzaam bij Verhoek Europe Genemuiden.Op bezoek bij leerling Levi Winters, werkzaam bij Verhoek Europe Genemuiden.