Afbeelding
Natuurmonumenten - Gerhard Kornelis

Trekvogels in de Vreugderijkerwaard

dinsdag 25 augustus 2020 0:00

Wil jij weten welke vogels er in de herfst allemaal in de Vreugderijkerwaard neerstrijken? Op zaterdag 10 oktober en zondag 1 november organiseert Natuurmonumenten een excursie voor volwassenen en kinderen. Ontdek samen met de boswachter welke vogels hier overwinteren en welke doorvliegen naar het verre zuiden.

Het is een drukte van jewelste in de Vreugderijkerwaard. Door de meestromende nevengeul ontstaat er veel afzet van slib waarin veel voedsel te vinden is voor vogels. Een ideale plek dus om even bij te komen tijdens de lange reis richting het zuiden. Misschien komen we de lepelaar, tureluur, casarca of de visarend wel tegen.

Kosten: Volwassenen € 7,- /€ 10,- p.p. persoon (leden/niet-leden Natuurmonumenten), kinderen € 3,50 / € 5,- p.p. (leden/niet-leden Natuurmonumenten).

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online op www.natuurmonumenten.nl/agenda . De excursie start bij Biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve, Zalkerveerweg 20, 8042 PL Zwolle.

Meer activiteiten? Kijk op: www.natuurmonumenten.nl/agenda