Afbeelding

Kapsalon Renato viert veertienjarig bestaan met korting

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“We zijn goed bezig”, stelt Renato van kapsalon Renato aan de Vechtstraat tevreden vast. De kapsalon bestaat veertien jaar en dat wordt gevierd met flinke kortingen.

Klanten die komen om te knippen krijgen tot 5 september 20 procent korting op behandelingen vanaf 15 euro. Wie een verfbehandeling wil, ontvangt tot 24 oktober maar liefst 30 procent korting. Renato: “Wie jarig is, trakteert. Klanten zijn voor knippen, wassen, permanenten, kleuren en epileren bij ons immers al veertien jaar aan het juiste adres. Ook zijn we voor mannen gespecialiseerd in scheren en het in model brengen van baarden.”

De eigenaar, die met drie collega’s de klanten aan een mooie nieuwe coupe helpt, nodigt vooral ook vrouwen uit in zijn moderne kapperszaak. “We zijn voordelig en hebben veel mogelijkheden voor het kleuren van kapsels. Momenteel zijn askleurig en Berliage, kleur aflopend van donker naar licht, populair. We hebben echter veel meer mogelijkheden. We hebben daarvoor specialistische cursussen gevolgd.”

Renato ziet nogal eens gehaaste klanten en adviseert mensen daarom tijd te nemen voor hun bezoek aan de kapper. “We werken op afspraak, zeker voor de langere behandelingen als verven en permanenten. Spontaan komen mag ook maar dan moet men misschien wat langer wachten.” De coronatijd heeft hem wat rust gegeven om een frisse herstart te maken. “Dat is even goed geweest. Ook voor onze klanten. Als ze eenmaal bij ons zijn geweest, komen ze ook altijd weer terug.”

Kapsalon Renato
Vechtstraat 7
8021 AS Zwolle
(038) 454 90 08
06-439 10 934

www.renatohairstyling.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 16 uur geleden