Afbeelding

Hornbach zoekt Beste Klusser van Zwolle (m/v)

Partnerbijdrages

Wie is de beste klusser van Zwolle en omstreken? Binnenkort weten we het antwoord op deze vraag, want bouwmarkt Hornbach geeft het startschot voor haar jaarlijkse ‘Beste Klusser’ verkiezing.

En die belooft spannender dan ooit te worden. De afgelopen maanden zijn Nederlanders massaal aan het klussen geslagen, met als gevolg dat er heel wat nieuwe klustalenten zijn opgestaan. Wie kans wil maken op de felbegeerde Gouden Hamer kan zich aanmelden via www.debesteklusservannederland.nl.

“We transformeerden de woonkamer, knapten de tuin op en bouwden onze eigen thuiswerkplek. Ja, we hebben met z’n allen de handen flink uit de mouwen gestoken de afgelopen maanden”, vertelt Tonnie Balkema, vestigingsmanager van Hornbach Zwolle. “Ik heb heel wat nieuwe klustalenten voorbij zien komen en dat maakt onze verkiezing dit jaar bloedstollend. Wie is die ene meesterklusser? De klusheld met gouden handen? Daar ben ik ontzettend benieuwd naar.” Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.debesteklusservannederland.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 21 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden