Afbeelding
Eigen foto

Hedon Beurs band Nonchelange brengt nieuwe single De Rem uit

Algemeen

ZWOLLE - De aan het Hedon Productiehuis verbonden artiest Nonchelange heeft afgelopen week zijn nieuwe single De Rem uitgebracht.

Het nummer is de tweede single van Nonchelange’s nog te verschijnen debuutalbum ‘Op Zoek Naar Gevoel’. De artiest krijgt vanuit Hedon Productiehuis een beurs om aan zijn carrière te werken en is tevens de eerste act die getekend werd door de nieuwe managementafdeling van Hedon Productiehuis.

Emoties

Nonchelange, in het dagelijkse leven Maarten Hutman: “De Rem gaat over je niet kunnen laten gaan en het niet tonen van emoties. Misschien symbolisch voor de tijd waar we in leven? Misschien is dat elke muziek ook wel.” De Rem is een liedje voor een roadtrip waarin Nonchelange flirt met hiphop en indie. De track wordt uitgebracht onder het platenlabel Nonmot, het platenlabel waar Nonchelange en Le Motat gezamenlijk hun muziek op uitbrengen. De video bij De Rem is te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=z3NEy4rD04w en werd onder meer opgenomen in de voormalige Utrechtse popzaal Tivoli.

Single

Maarten Hutman is producer en rapper/zanger van Nederlandse rap-georiënteerde indie-pop onder de naam Nonchelange. Op 31 januari bracht Nonchelange de nieuwe single Symptomen met Le Motat in eigen beheer uit. Deze werd in veel Spotify playlists geplaatst van onder andere Jesper Hesseling en Made in NL. Deezer heeft Symptomen in ‘Tip Van De Redactie’ en de ‘Elektronische Indie’ playlist gezet en allebei ook nog eens bovenaan de lijst. Ook werd de track meermaals gedraaid op 3FM.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 7 uur geleden