Afbeelding

Zowel dames als heren ervaren zacht najaar in nachtmode van Qinn Bodywear

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als het aan Daniëlle Zielman van Qinn Bodywear ligt, houdt de warmte gewoon aan. Naast het grote assortiment lingerie biedt haar winkel een warme collectie nachtmode voor zowel dames als heren.

“Heren vinden bij ons een groot aanbod van het merk Schiesser van hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben daarbij tevens keuze in zowel mooie prints als effen.” Loungewear als huispakken heeft Qinn Bodywear uiteraard ook voor dames. “Badjassen, pyjama’s en nachthemden zijn verkrijgbaar in heel comfortabele stoffen”, vervolgt Zielman. “Ook de keuze uit prints is weer groot. Vooral bloemen zijn daarbij populair. Hier zien we dit najaar eveneens warme kleuren als okergeel, olijfgroen, bordeaux en donkerblauw. Maar klanten slagen bij ons uiteraard ook voor de basiskleuren zwart, rood en ivoor. De huidige modekleuren vertalen zich ook weer naar de lingerie, waardoor een passende set samenstellen heel goed te doen is.”

De medewerkers van Qinn Bodywear zijn getraind in het geven van stijladvies voor een juiste pasvorm. Zielman: “We kijken naar iemands figuur; iedereen heeft immers een eigen pasvorm. Dankzij onze kennis en kunde kunnen we goed beoordelen of de kleding goed valt.” Naast lingerie en nachtmode zijn klanten voor badmode bij Qinn Bodywear ook aan het juiste adres, ook in de winter. “Wat betreft sportbeha’s kunnen we adviseren welke het beste past bij welke sport. Voor de mooie winterjurkjes hebben we corrigerende ondermode die er heel mooi onder te dragen is. Zo kunnen we kunnen iedereen bedienen en voor elke portemonnee”, vult Zielman aan.

Ze zegt blij en dankbaar te zijn dat zoveel klanten de winkel in coronatijd nog hebben weten te vinden. “Gelukkig hebben we een ruime zaak, waarin veilig winkelen goed mogelijk is. Uiteraard hebben we daarvoor onze voorzorgsmaatregelen getroffen. Een pré is dat we een heel trouwe klantenkring hebben. Mensen komen van heinde en verre; we hebben echt een regiofunctie.”


Qinn Bodywear
Assendorperstraat 92
8012 CB Zwolle
(038) 422 99 10
www.qinnbodywear.nl