Afbeelding

Mijn optiek Kale heeft primeur met Scotch&Soda eyewear

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mijn optiek Kale heeft op vrijdag 11 en zaterdag 12 september de primeur met de nieuwste collectie van Scotch&Soda. Deze dagen is de volledige collectie van het merk in de winkel aanwezig, zowel de zonnebrillen als de correctie monturen.

Scotch&Soda is voor de meeste mensen wel bekend van de kleding met het naaimachientje als logo en vaak wordt er verwezen naar Amsterdam, omdat ze daar hun ontwerpstudio hebben. Modieus en toch classy, dat is waar ze bij Scotch&Soda voor staan. Begin dit jaar is de eerste eyewear collectie van het merk uit gekomen. Na een goede start komt Scotch&Soda nu met een nieuwe eyewear collectie.

Bij Mijn optiek Kale hebben ze de launch van de nieuwste collectie als eerste in Nederland. “Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september ligt de volledige nieuwe collectie zonnebrillen en correctie brillen bij ons in de winkel”, zegt eigenaar Erwin Vos. “Dat betekent ook dat we van elk model alle kleuren live kunnen laten zien.” Tijdens de Pre-sale heb je de mogelijkheid om als eerste van Nederland een nieuwe Scotch&Soda bril te bestellen.

Voor een goede bril mag een goede oogmeting natuurlijk niet ontbreken. Bij Mijn optiek Kale hebben ze de nieuwste apparatuur en kennis in huis om daarin te voorzien. Mede met behulp van de DNEye scanner word het beste voorschrift in de bril gezet. Alle Scotch&Soda monturen zijn uiteraard op sterkte leverbaar. Voor wie geen correctie nodig heeft, maar wel gewoon een toffe zonnebril wil, is dat natuurlijk ook mogelijk met de collectie van Scotch&Soda.

Kortom, wie zich wil laten verrassen door de nieuwste collectie van Scotch&Soda eyewear komt op vrijdag 11 en zaterdag 12 september naar Mijn optiek Kale.


Mijn optiek Kale
Wade 11
8043 LR Zwolle
(038) 460 93 67

www.mijnoptiekkale.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden