Afbeelding

Krisman Schoenen ziet nieuwe trends bij kinderschoenen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bram Quist van Krisman Schoenen ziet dit seizoen mooie, nieuwe trends in kinderschoenen. “Populair zijn dikke zolen en de schoenen zijn vaak zwart met erg leuke veters en gouden ringen er in.”

De bikerboots doen het goed bij kinderen. De veterlaarsjes in verschillende hoogtes zijn veel in het zwart verkrijgbaar maar bruin is dé nieuwe kleur dit najaar, ziet Quist. “De bikerboots zijn al even een trend, maar je ziet nu dat die wordt voortgezet en er meer verfijningen komen.” Bij de jongensschoenen trekken vooral de fluorescerende en felgekleurde accenten de aandacht. De klassieke Timberland-stijl is bij Krisman Schoenen ook altijd goed verkrijgbaar.

Krisman Schoenen heeft niet alleen aandacht voor mooie schoenen. De schoenenzaak aan de Assendorperstraat staat al vele jaren bekend als specialist in breedtematen. “No size, fits all, zegt één van onze leveranciers”, zegt Quist lachend. “Voor ons zijn breedtematen altijd heel belangrijk geweest. Veel schoenen hebben we in wel drie verschillende breedtematen voorradig. We staan daarom bekend. Mensen komen van heinde en verre om hier goed passende schoenen te kopen.”

Een bijzondere ontwikkeling is dat kindervoeten steeds groter worden. Ook daarop is Quist voorbereid. “Voor jongens hebben we schoenen tot en met maat 46, bij meisjes gaat het tot 42. De schoenen voor volwassenen zijn niet goed voor kinderen, omdat de hiel voor hen te ruim is.” Voor de grotere kindervoet voert Krisman Schoenen de merken Piedro en Twins & Trackstyle.

Voor de kleinste kinderen die net leren lopen, kunnen de medewerkers goed adviseren. Quist: “We hebben voor hen ook een boekje met alle informatie over de ontwikkeling van de jonge kindervoet.” Dankzij kunststof spatschermen kunnen klanten veilig hun schoenen kopen en de medewerkers van Krisman Schoenen veilig hun werk doen.


Krisman Schoenen
Assendorperstraat 120
8012 CC Zwolle
(038) 421 79 50
www.krisman-westeneng-schoenen.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59