Afbeelding

Huid & Uiterlijk biedt Maria Galland gezichtsbehandelingen aan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schoonheidssalon Huid & Uiterlijk zit sinds 1 juli aan de Willemsvaart 16 en biedt op haar ruime locatie nu ook nieuwe Maria Galland gezichtsbehandelingen aan. “Dit is echt een beleving voor je huid”, vertelt eigenaresse Andrea van Stratum die bewust voor dit mooie merk koos.

“De lijn heeft meerdere geuren en maskers, bevat veel werkstoffen die de huid echt aanpakken met specifieke huidverbetering en verjonging als resultaat.” Haar salon is ook ingericht in de Franse Maria Galland stijl: wit, strak en met roze accenten. Nieuw is ook de nagelspecialiste waar men terechtkan voor gellak, nagelverlenging en nailart.

Andrea onderscheidt zich als ervaren schoonheidsspecialiste door haar brede aanbod aan huidverbeteringen en behandelingen zodat klanten echt van top tot teen worden verzorgd. Een ‘top-of-the bill-behandeling’ is de ‘Methode mosaique Modelante’ die staat voor honderd procent huidverbetering waarbij men er in negentig minuten 90 procent jonger uit gaat zien. Andrea: “Dit masker modelleert op het gezicht; de huid wordt warm zodat werkstoffen nog beter intrekken en is ideaal voor de wat rijpere huid. In de aanbieding hebben we nu verder de D-Tox behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de huid strakker wordt: 100 procent glow in dertig minuten en nu voor 35 in plaats van 45 euro.” Klanten kunnen bovendien een gratis huidanalyse bij haar krijgen.

Maar Huid en Uiterlijk biedt nog meer. Zo kan men er IPL-ontharen voor 1,10 euro per flits. Wie dat wil, kan nu al beginnen om volgend zomer bikiniproof te zijn. Via de afslankbehandeling Lipo Cavitatie worden zonder chirurgische ingrepen vetcellen met geluidsgolven afgebroken. Wie spijt heeft van een tatoeage kan die zonder laseren op een natuurlijke manier via huideigen melkzuur laten verwijderen. Ook voor wie van acné of schimmelnagels af wil of de wenkbrauwen wil epileren is de salon van Andrea ‘the place to be’. “Wij laten elk mens het liefst stralen.”


Huid & Uiterlijk

Willemsvaart 16
8019 AB Zwolle
06 – 454 88 243

www.huidenuiterlijk.nl

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden