Afbeelding

Welzorg Auto op Maat start verhuur nieuwe rolstoelauto in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Welzorg Auto op Maat – onderdeel van Louwman Group – zet de samenwerking met het Sociaal wijkteam van gemeente Zwolle voor de inzet van een rolstoelauto, voort.

Voor een dagje uit is 'de Rollenaar' – zoals dit speciaal aangepaste model wordt genoemd – te huren voor het gereduceerde tarief van 50 euro per dag. Inwoners van de gemeente Zwolle die in een rolstoel zitten en er een dagje op uit willen, of iemand kennen die in een rolstoel zit en diegene een leuke dag willen bezorgen, kunnen per direct bij Welzorg Auto op Maat een rolstoelauto huren. 'De Rollenaar' is een speciaal aangepaste Volkswagen Caddy Maxi met een bodemverlaging en een gehandicaptenparkeerkaart. Voor inwoners van de gemeente Zwolle met Wmo-voorziening is de Rollenaar zelfs kosteloos te gebruiken, inclusief honderd vrije kilometers. Voor elke kilometer die méér wordt gereden, wordt een bedrag van 0,20 euro in rekening gebracht.

Welzorg Auto op Maat is specialist op het gebied van auto-aanpassingen. Het bedrijf streeft naar optimale mobiliteit voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. "Een groot voordeel van de Rollenaar is het gemak waarmee een rolstoelgebruiker in en uit de auto kan komen. Ook de zitpositie is hoger gemaakt, waardoor de rolstoelgebruiker beter zicht heeft", aldus Remco Kuipers, Manager Welzorg Auto op Maat.

De Rollenaar is gestationeerd bij de vestiging van Welzorg Auto op Maat aan de Telfordstraat in Zwolle. De auto kan gereserveerd worden via onderstaande contactgegevens.

Welzorg Auto op Maat
Telfordstraat 18
8013 RM ZWOLLE
(088) 00 16 717
zonnebloemauto@welzorg.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 14 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 14 uur geleden