Afbeelding

SUD Mannenmode bestaat dertig jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

SUD Mannenmode in Zwolle-Zuid bestaat deze maand al dertig jaar. Maar liefst dertig jaar geleden begonnen Frans en Reina Storms destijds First Man Mannenmode. De winkel werd al snel een begrip voor de mannen in Zwolle-Zuid en ver daarbuiten.

Door de jaren heen is de winkel mee gegaan met de tijd. Waar voorheen nog een uitgebreide confectie collectie was, is het nu meer gericht op casual en dressual. Een nette outfit voor een feest of werk met een colbert en pantalon is nog volop te vinden met merken als onder andere Meyer, Com4, Olymp, Giordano en State of Art. Maar op casual gebied is er ook voor iedere klant een ruime keus met merken als Tom Tailor, Lerros, No Excess, Vanguard, Alberto, North’84 en het uitgesproken en kleurrijke merk A Fish Named Fred.

Ook de naam heeft een verandering ondergaan. Frans en Reina Storms zijn dertig jaar geleden begonnen met de naam First Man, na de verhuizing in Zwolle-Zuid werd het New Man en na de overname van Karsten Storms is het veranderd naar SUD Mannenmode. Dit is een naam die wat frisser klinkt en ook de verbinding heeft met de wijk Zwolle SUD (zuid).

Omdat SUD het een zeer bijzonder feit vindt om al dertig jaar te bestaan, wil ze dat niet zomaar voorbij laten gaan. En wie jarig is trakteert. Daarom ontvangt iedere klant 30 euro kassakorting bij besteding van minimaal 150 euro (actie geldig tot 4 oktober). Kom dus gezellig langs bij SUD Mannenmode in Winkelcentrum Zwolle-Zuid en vier het mee.


SUD Mannenmode
Van der Capellenstraat 144
8014 VS Zwolle

(038) 466 92 77

www.sudmode.nl