Afbeelding

Trainingen van voetbalschool PEC Zwolle bij Be Quick '28

Sport

VOETBALSCHOLEN

Op het trainings- en jeugdcomplex van PEC Zwolle bij Be Quick ‘28 zijn vanaf zondag 4 oktober tien weken lang trainingen van de PEC Zwolle Voetbalschool.

De PEC Zwolle Voetbalschool-trainingen bestaan uit een cyclus van tien weken met trainingen van 75 minuten, waarbij de focus ligt op persoonlijke voetbalontwikkeling van de deelnemers. Gedurende deze weken worden kinderen begeleid door enthousiaste (PEC Zwolle-) trainers. De trainingen zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd van zeven tot en met vijftien jaar. Inschrijven voor de PEC Zwolle Voetbalschool-trainingen kan via www.peczwolle.nl/voetbalschool.

De profclub organiseert in de herfstvakantie weer twee driedaagse Voetbalkampen om kinderen een ware PEC Zwolle-beleving mee te geven en plezier te laten beleven in de vakantie. De voetbalkampen worden georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijd zes tot en met vijftien jaar. Dit keer zijn de voetbalkampen op het trainings- en jeugdcomplex in Zwolle en bij VVOG in Harderwijk.

Tijdens een voetbalkamp staat voetbal drie dagen centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel-, techniek-Voetbscho en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

Afbeelding
Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 5 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden