Afbeelding

WILD LIFE FILM FESTIVAL ON TOUR: CHILI, EEN WILD AVONTUUR (in het Fraterhuis in Zwolle)

Agenda

Deze prachtige en intrigerende film neemt de kijker mee naar de ongelooflijke natuur van Chili.

Chili is een land met een ongekende rijkdom aan dieren en planten. De langwerpige vorm van het land met 6500 kilometer kustlijn is een gebied van uitersten. Van de winderige kustlijn van de Pacifische kust in het westen, de hete Atacama woestijn, het ruige Andesgebergte tot het einde van de wereld in Tierra del Fuego. Deze film neemt je mee op een intieme en klassieke reis door het ruige Chili vol magische momenten. Van een moeder poema spelend met haar welpen tot een kale woestijn die plotseling tot bloei komt en waar de dieren direct van profiteren: van vampiervleermuizen tot de blauwe vinvis.

Natuurfilms zijn populair bij een breed publiek. Helaas bereikt het overgrote deel van het nationale én internationale aanbod nooit de Nederlandse bioscopen, terwijl de films het best tot zijn recht komen op het grote witte doek. Het Wildlife Film Festival creëert een podium voor wildlife filmmakers over de hele wereld. WFFR On Tour, dat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, sluit hierbij aan en brengt de mooiste natuurfilms ook naar de rest van het land zodat een breder publiek kan genieten van dit indrukwekkende aanbod.

www.filmtheaterfraterhuis.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden