Afbeelding
Marco Slot

Het Britten verplaatst haar geplande concert van 23 oktober

Cultuur

ZWOLLE - Vanwege de nieuwe kabinetsmaatregelen van 12 oktober en de huidige zorgwekkende situatie rondom de coronapandemie, heeft Het Britten voor ieders veiligheid moeten besluiten haar nagenoeg uitverkochte concert van 23 oktober opnieuw te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in 2021.

“Dit is natuurlijk voor iedereen een enorme teleurstelling”, meldt het bestuur van het orkest. “Voor onze orkestleden, de winnaars van het Britten Concours 2020, de solisten Maria Milstein en Dana Zemtsov, voor ons team en voor het publiek. Het is echter het enige verstandige besluit dat wij konden nemen.”

Kaartjes
Wie kaartjes heeft gekocht voor dit concert krijgt van Zwolse Theaters binnenkort bericht over restitutie van het betaalde bedrag en de mogelijkheid om het kaartje vast te houden tot de uitgestelde datum. In verband met de vele annuleringen en verplaatsingen bij het theater kan dit enkele dagen duren. Het bestuur vraagt hiervoor begrip.

Gezond
“Uiteraard stellen wij u tijdig op de hoogte van een nieuwe datum en hopen wij u dan alsnog te begroeten bij ons concert in Theater De Spiegel”, aldus het bestuur. “Tot die tijd: blijf gezond, zorg voor elkaar en laat de muziek u verblijden.”