Jongerenkoor Glorious Zwolle wint bonusprijs

Algemeen

ZWOLLE - Veel inwoners van Zwolle, Hattem, Kampen en Zwartewaterland konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en verenigingen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Ook jongerenkoor Glorious Zwolle deed mee aan de actie en won een bonusprijs. 

De resultaten zijn van de actie zijn afgelopen zaterdag bekendgemaakt. Ook Glorious ontving per post een gouden envelop met een cheque van Rabobank IJsseldelta. Het koor heeft met de gekregen stemmen maar 351,50 euro binnengehaald. Maar er was meer goed nieuws voor het koor, want naast deze prijs ontving heeft het ook de bonusprijs van 1.000 euro voor de allerleukste campagne.

Piano
Christelijk Jongerenkoor Glorious is een uniek jongerenkoor in Zwolle bestaande uit leden tussen de 18 en 30 jaar oud. Het ledenaantal is de afgelopen jaren hard aan het groeien. Daarom vind Glorious het nu tijd voor de volgende stap, want ook in materiële zin wil het koor graag groeien. Het bestedingsdoel van het koor is de aanschaf van een eigen elektrische piano.

https://www.youtube.com/watch?v=FLZfH7IAMqI&ab_channel=GloriousZwolle