Afbeelding
Foto: Eigen foto

MAF-arts verlicht de donkere dagen met ‘Zichtbaar Licht’

Cultuur

ZWOLLE - Kunstruimte Het Langhuis komt met een nieuwe expositie voor de wintermaanden.

Vanaf 21 november bouwt kunstenaars-collectief MAF-arts de ruimte om tot een lumineuze kijkdoos-expositie. Licht en reflectie staan centraal. Tijdens de expositie ‘Zichtbaar Licht’ kunnen bezoekers vanaf de straat en corona-proof van lichtkunst genieten. De expositie is te zien tot 31 januari 2021, elke dag van 16.00 tot 22.00 uur aan de Goudsteeg 8.

Zoektocht

Het kunstenaarscollectief MAF-arts bestaat uit de kunstenaars Mark van Enk, Jeanine Bartelds en Fred Zomer. Het is in december 2018 opgericht vanuit een gezamenlijke fascinatie voor kleur, licht en beweging. In hun kinetische lichtobjecten staat bewegend licht centraal. Hun zoektocht is om de bewegende verandering van licht en beweging te begrijpen door te spelen met de werking van licht. De caleidoscoop van kleuren die deze bewegingen veroorzaakt, is voor het kunstenaarscollectief een voortdurende bron van verwondering en verrukking.

Reflectie

Met dat licht roept MAF-arts een magische wereld op met overvloeiende kleuren en een heel eigen poëtische werkelijkheid. Ook reflectie speelt een grote rol. Volgens de leden van MAF-arts vindt betovering plaats op zielsniveau en brengt het mensen terug bij zichtzelf.

Zie voor meer informatie www.MAFarts.com.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59