Vick Nieuwenhuis
Vick Nieuwenhuis eigen beheer

Tijd voor jezelf: workshop Zhineng Qigong

dinsdag 22 december 2020 12:00 tot 17:00

In 4 ontspannen uren leer je op dinsdagmiddag 22 december, level 1 van Zhineng Qigong aan. Deze Chinese bewegingsleer helpt lichaam en geest te ontspannen met eenvoudige oefeningen vanuit een staande positie.

De methode van level 1 heet Lift Qi Up, Pour Qi Down. Meer dan 10 miljoen mensen op de wereld beoefenen de methode voor verbetering van vitaliteit. Je leert jezelf ontladen en opladen met verse energie.

Tijdens de vloeiende langzame bewegingen geef je tijd en aandacht aan jezelf. Deze meditatie in beweging duurt ongeveer 25 minuten voor beginners. Door de beweging verdiep je concentratie en ontspanning. Je geeft jezelf energie!

Naast de ontspannen middag ontvang je een uitgebreide beschrijving op papier en een filmopname van de oefening. Daardoor lukt het om de methode thuis zelfstandig te beoefenen.

De workshop van het Zelfkennislab vind plaats in de praktijkruimte voor massagetherapie van Wilko Jongman te Berkum. Meer informatie is op de website te vinden: www.zelfkennislab.nl/zhineng-qigong/


Locatie