Afbeelding

Corona update: Laserkliniek Zwolle is open

Ingezonden Ingezonden

Vanuit onze beroepsvereniging NVH en ’t VWS hebben onze huidtherapeuten bericht gekregen dat er huidtherapeutische zorg kan worden verleend. Dit betekent dat Laserkliniek Zwolle is geopend. Huidtherapeuten vallen onder de paramedische contactberoepen.

Uiteraard blijft de triage en het stappenplan voor de paramedische zorg noodzakelijk om toe te passen. Dit betekent dat wij zoals u al van ons gewend bent alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen en uitvragen of er zich klachten voordoen. Heeft u Corona gerelateerde klachten of bent u in aanraking geweest met iemand die Corona heeft. Annuleer dan de afspraak.

U bent vandaag en de komende periode van harte welkom op uw afspraak. Mochten zich veranderingen voordoen of er komt een andere berichtgeving vanuit het VWS dan zullen we u hierover informeren.

Tot ziens bij Laserkliniek Zwolle.

Met vriendelijke groet,
Het team.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen gisteren
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16