TC '91 Stadshagen.
TC '91 Stadshagen. Pedro Sluiter (archief)

Petitie voor tennisschool Manon Jonker bijna driehonderd keer ondertekend

Algemeen

(door Mark de Rooij)

TENNIS

De petitie ‘tennisschool Manon Jonker moet blijven’, opgezet door leden van TC’91 Stadshagen, is al 286 keer ondertekend. Mocht het bestuur de beslissing om te breken met de tennisschool niet willen terugdraaien, dan kunnen de handtekeningen gebruikt worden om het punt op de agenda te zetten bij een algemene ledenvergadering.

Twee jeugdleden hebben het initiatief hiervoor genomen en vier volwassen leden ondersteunen de oproep. “Wij willen dat tennisschol Manon Jonker verbonden blijft aan TC ‘91. Dat doen wij niet voor onszelf, maar in het belang van TC ‘91, voor alle leden die tennislessen krijgen. Verder tekent u niet alleen voor Manon Jonker, maar ook voor Danny Kleijn, Elselien Veldman en Morris Michel (de andere trainers, MdR)”, staat er in de petitie. 

De tennisschool van Jonker verzorgt al twaalf jaren de lessen voor TC ‘91, maar de vereniging heeft voor volgend seizoen gekozen voor een andere tennisschool. Dat is tennisschool Killian (van Floris Killian), dat ook de lessen verzorgt bij TC Suthwalda (Zuidwolde) en TC ‘t Wold (Ruinerwold).

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43