Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Zwolse basiliek herbergt geen kerkdiensten

Algemeen

ZWOLLE - Het parochiebestuur van de Thomas a Kempis parochie heeft samen met omliggende parochies (Norbertus parochie en Christoffel parochie) besloten om vanwege de corona-problematiek in onze regio geen kerkvieringen te houden tot en met 19 januari.

Dat betekent dat in de Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming basiliek Zwolle aan de Ossenmarkt alle geplande kerkdiensten in deze periode vervallen. Wel worden besloten vieringen (zonder kerkgangers) dagelijks via een live stream uitgezonden van maandag tot en met vrijdag om 19.00 uur en op zondagen om 11.00 uur; op kerstavond is dat om 21.00 uur. De live stream is te volgen op Facebook.com/basiliek.olvzwolle.

Gedurende deze periode is de Zwolse basiliek ook niet geopend voor bezoekers en is het beklimmen van de Peperbustoren niet mogelijk. Zie voor meer informatie www.basiliekzwolle.nl.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 8 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren