Afbeelding
Shutterstock

Weekblad de Swollenaer valt op woensdag 13 januari weer op de deurmat

Algemeen

De corona-maatregelen hebben ook gevolgen voor weekblad de Swollenaer. Dat betekent dat niet op 6, maar op 13 januari de volgende krant op de deurmat valt. De nieuwssite en social media worden ondertussen wel bijgehouden. 

In deze roerige tijd zijn lokale nieuwsmedia een belangrijke bron van betrouwbare informatie. BrugMedia doet er alles aan om haar lezers zowel met haar huis-aan-huiskranten als online via de nieuwssites te informeren. De gevolgen van de door de overheid genomen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben helaas ook gevolgen voor het drukken en verspreiden van huis-aan-huiskrant de Swollenaer. Daarom is er besloten dat er op woensdag 6 januari geen Swollenaer wordt gedrukt en verspreid. De weken erna komt de krant, vooralsnog, wel normaal uit. De redactie  blijft wel nieuws brengen uit Zwolle en omgeving. Houd daarvoor de website www.deswollenaer.nl in de gaten voor actueel nieuws uit de regio.

De media-adviseurs van uitgever BrugMedia nemen contact op met alle ondernemers die een advertentie hebben gepland voor in de Swollenaer van 6 januari. Wie vragen en/of opmerkingen heeft, kan telefonisch contact opnemen met BrugMedia; (038) 337 00 52, of per e-mail verkoop@brugmedia.nl